Pages

Followers

Friday, 3 June 2011

Review: Last week Part 1

Assalammualaikum u ols :)
dah beberapa hari tak buat entry kat blog
so hari ni ada sedikit kerajinan untuk update blog
ok nak review sikit pasal wedding kengkawan yang cikyuzz pergi minggu lepas
sebelum tu 
tadaaaaaa :)

ni special kek from my sis..As
sedap sangat kek ni
thank dear..hehe
lama x jumpe dia
so malam tu lepak2 ngan dia sat kat 
Santai Cafe Tasik Permaisuri

credit: google

pas lepak2 minum pusing-pusing lagi..
xpusing jauh pun
jalan2 kat downtown je
cuci2 mata..hehe

balik rehat kat umah my sis
xboleh balik lewat sangat sebab esok nak jalan lagi
tada..

p/s: sambung citer xbest ni pas lunch k..hehe

2 comments:

iedchan said...

wahh..kek...kek besday ke? :P

CikYuzz said...

xla..sje je dia nk bwk kek..lagi pun sya mmg suka kek coklat..