Pages

Followers

Thursday, 9 June 2011

Checklist For E-day

nak buat senarai semak untuk majlis bertunang
tapi x tau mcm mana nk susun
malam ni nk try buat n susun 
apa yang perlu di buat
step by step
serius xde idea
tengok gak orang lain punya checklist
nanti boleh compare kan
mana tau ada yang terlupa ke
so nanti tgk hasil nye

8 comments:

eidA said...

xsaba nk tgk gak..
sebab cik eida pon xbertunang ag sebenarnya..
boleh tumpang tgk kan..kan..;)

CikYuzz said...

eida:eh eida pun xde checklist lagi ke..nanti dah siap yuzz share k..hehe

Syima Syaz said...

http://zays1amiys.blogspot.com/2010/10/check-list-for-e-day.html

take mine-sharing is caring

CikYuzz said...

syima:thank dear :)

UyaRayza said...

x pnah wt checklist hehehe...ok inspirasi dh dtg hehehe

kaklong said...

kak long pun tak sabar nak tgk gak..kak long nyer e-day pun tak lama pun lagi..lagi 3 minggu je..tp tak tahu nak listing mne satu dulu..hehehe

sharing is sexy dear,....

CikYuzz said...

Uyarayza: buat jangan x buat..just utk semakan kita je..mana tau kot2 nanti ada yang terlupa ke..

Kaklong:eh kaklong pun nk tgk ke..hehe..kaklong blh la refer yang syima punya list dulu..hehe

A.N.A said...

cik yuzz..lala ade wat e-day list serba ringkas..leh la nk tgk..list perasan sendiri..