Pages

Followers

Wednesday, 15 June 2011

i need Help.

hye korang
yuzz perlu pertolongan dari kawan2 sekalian

 taukan beg ni
recycle beg

macam ni yang selalu kita dapat kat kenduri kawin
mana ye nk beli kain untuk wat beg macam ni
korang tau x tempat nye
boleh bagi tau x..

atau mana2 tempat yang boleh buat tempahan
dengan design sendiri..


5 comments:

kaklong said...

salam cik yuzz...

kak long tahu bag ni kita pagil (non woven bag)...

kak long tahu sebab opis kak long kat TOURISM MSIA (Kem. Pelancongan) selalu buat woven bag ni bagi kat media2 atau agen2 pelancongan yang mengikuti program kami.

kak long ade jugak tanya kat pegawai kat opis ni die pernah jadi pegawai projek utk setle kan perkara pencarian supplier utk buat woven bag ni dlm kuantiti yang byk..

pe kata cik yuzz bukak link ni...
http://www.alibaba.com/trade/search?SearchText=non+woven+bag&Country=MY&CatId=0&IndexArea=product_en&fsb=y&viewAllCategory=

tak pun bukak laman web ni..alibaba.com

dlm ni byk sgt perkara yang dijual..

try la na...kak long bg cadangan jer..k

CikYuzz said...

thank so much kak long 4 info..nanti yuzz g tgk.. :)

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

mm kalo yuz nak custom bag non-woven bag dgn cetakan yg boleh personalized boleh e-mail kat org.....lijalila.maulana@yahoo.com...

org keje kat kilang....bile ade event kat kilang, mcm campaign yg kitorg nak kena tempah souvenier, kitorg ade list vendor utk souvenier....so, kalo btul2 berminat, org boleh bg no. contact diorg...

CikYuzz said...

ciklijah:dear tq so much..nk sgt..nanti yuzz email k..

CikYuzz said...
This comment has been removed by the author.