Pages

Followers

Friday, 3 June 2011

Lovely Blog Award


Assalammualaikum :)
dah bape hari dah dapat award ni from lala
tapi x sempat pun nk post kat blog
thank lala bagi award kat cikyuzz..
teruja gak 1st time dapat award..hehe
budget artis...hahahaha

so bila dah dapat award ni perkara yang perlu dilakukan adalah:

1.Copy imej award pada entry baru anda - DONE
2.Buat link pada pemberi award - DONE
3.Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda - DONE
4.Tag pula 15 Blogger pilihan anda - DONE
5.Alasan kenapa tag blog mereka - DONE
-----------------------------------------------------------------------------
7 perkara tentang saya:

1.Suka makan nasi..hahah..1 hari wajib makan nasi 1x..kalo x lembik...hahaha..xde la sampai cam tu
2.Suka jalan2 makan angin menghabiskan duit..dah xde duit baru diam..huhu
3.suka shopping...dulu mak selalu bising asik beli kasut je..
4.sangat takut dengan KATAK
5.xsuka mengemas tapi bile dah mula mengemas sume benda nk dikemas..
6. pemalu ok..
7.sangat suka makan seafood..ari2 seafood pun xpe..haha

-----------------------------------------------------------------------------
Tag 15 blogger pilihan

emm sape ek nk di tag..

SAYA TAG SEMUA YANG FOLLOW BLOG SAYA

----------------------------------------------------------------------------
Alasan kenapa tag blog mereka

sebab

Mereka adalah rakan2 sya..so sya nk bagi ini untuk mereka..
jangan malu jangan segan k..sila ambil award anda :)

No comments: