Pages

Followers

Friday, 10 June 2011

Apa yang Terlintas Saat ini

Assalammualaikum uols :)
selamat pagi...morning..
Hari ni dah jumaat
esok weekend..
mau balik kampung lagi
tiap2 minggu okey yuzz balik kampung
sementara dekat ni boleh la rajin2 balik kampung
nanti dah jauh dah tak dapat balik selalu macam sekarang ni

Berbalik pada tajuk entry kali ini
pada yang perasan semalam yuzz ada bagitahu nak buat checklist 
untuk majlis pertunangan yuzz
serius memang tak tau nak buat apa
nak mula dari mana
jadi seperti biasa jenguk2 la blog orang berpengalaman kan
yang mana dah lalui dan sudi kongsi
bagi yang belum lalui macam yuzz ni
mengambil sedikit sebanyak apa yang telah mereka lalui dan kongsikan
terima kasih sangat2..banyak yang berguna buat yuzz dan teman B2B yang lain

Kadang2 terfikir gak
biasa la kan manusia..mesti ada terdetik sesuatu yang x elok kan
bukan x elok apa
cuma manusia adat la kan
mulut tempayan boleh la kita tutup
mulut orang..*tak kan nak jahit ko..
hehe..gila berani nak jahit mulut orang..

Sebenarnya bukan apa
Seperti yang sedia maklum blog ni just untuk berkongsi
cerita, pengalaman, idea dan lain2
lebih kurang macam diari la
bezanye..cuma kita x tau siapa yang baca cerita kita ni
bukan sume orang suka okey
serius???

Mungkin dah ramai blogger B2B yang pernah terfikir pasal ni
tapi x kisah pun kan.
BETUL
buat apa nak kisah kan..dah ni kisah kita..layan aje la kan
hahahahahahhahahah
yuzz rasa korang pun tau apa yang terdetik dalam hati ni

Tak dapat tangkap ke..
xpe yuzz citer okey..
*aduh rajin plak pepagi ni ko membebel ek*
buat entry panjang2 mcm orang baca..*ada aku kesah ke

ok..ok..terus pada cerita nye..
Hati manusia kan..
pendek kan dah la wei
yuzz terlintas if orang2 yang baca blog yuzz ni
mengutuk2 yuzz
adusss...*dapat pahala i..hehe
ye la kan..mesti ada punya la
mana tau ada manusia2 yang dengki ke
xpun kawan makan kawan ke..*x cukup makan la tu 
pasti nye ada mulut2 jahat yang akan mengeluarkan bunyi2 seperti ini

Wah..ko budget majlis ko hebat la ek..heboh satu dunia ko nk cerita.. 

huhu..sedih nye..
sikit pun xterlintas macam tu
xde nye majlis grand2 pun..
xmampu ok..serius..aku bukan anak hartawan atau jutawan
semua nye adalah Sdn Bhd..
Hasil Duit poket kami..penat lelah kami
cukup la sekadar majlis itu sempurna *insyaAllah
majlis yang simple2 je
tetapi meninggalkan kenangan terindah untuk yuzz
itu sahaja
x lebih okey..
Niat hanya 1..mengabdikan kenangan hari bahagia kami..
cerita kami..

sudah2 la yuzz..
abaikan saje mereka2 itu
yang pasti kita tau dimana tahap kita
Semoga dipermudah kan segalanye
Amin

Terima Kasih
Ya Allah 

3 comments:

StrewberiManis =) said...

yang penting majlis diberkatiNya
usah risau pasal org mgata tu
do the best for ur E-day ok?

dah2 xmo stres2
xcomel ok :)

UyaRayza said...

lantak p org2 mcm tue hehehe

CikYuzz said...

anne:thank ye dear :)
ok i will be strong..buat untuk diri sendiri kan..

Uyarayza: abaikn je ye dear..:)
pedulikan janji kita bahagiakn..