Pages

Followers

Tuesday, 21 June 2011

Hello Kitty :)

Assalammualaikum u ols :)
bape ari dah x apdet blog
sakit kelapa kepala datang menyerang bebarapa ari ni
serius x suka bila dia datang
banyak benda x boleh nak buat
tapi still sempat bw n coment mana sempat je
serius mood untuk apdet jadi xde
cuma hari ni dah ok sikit
tu yang rajin kan diri apdet sikit blog
walaupun xde citer menarik cerita
cuma ada satu nak je nak share
yuzz dapat anak kucing baru lagi
ibu dah lahir kan 4 ekor anak
tapi seekor dah mati
tinggal 3 je
tapi yuzz x tgk lagi
mak call bagi tau
minggu ni insyaAllah yuzz balik tengok

ibu @ nine
masa ni dah dekat2 nak beranak
tidur pun dah x betul..hehe
xmalu tol..hehe
nanti yuzz tunjuk plak ank2 dia ek
tapi kena tunggu balik kampung dulu la
x sabar nak tengok
sekali nak jumpe busuk ni
rindu sama dia
*sila abaikan lengan gemuk itu..
mau tidur sama dia..
mau peluk dia
gomol2 dia..
hehehe


2 comments:

UyaRayza said...

comelnyeeeee hhehe..uya tak ble bela kucinggg :(

CikYuzz said...

hehe
kenapa uya elegic ke..