Pages

Followers

Monday, 23 May 2011

Ohh..hadiah

Assalammualaikum u ols.. :)
ari ni xde citer best pun..
xde story nk update..
hari ni keje half day
tengahari baru masuk
pagi td dari rumah mak terus balik
singgah bandar jap
shopping2 ckit..
niat utama adalah nk cari hadiah kawin utk member
serius x tau nak beli apa untuk dia
tapi nk cari sesuatu yang kecik but dia suka
g la pusing2 bandar 
sorang diri plak tu..
sambil fikir 
apakah yang patut aku beli???
tolong la serius xde idea ok..
ari tu ada pos kat blog tp xde pun suggest something 
huhu sedih nye..
tapi x pe la..
dah puas pusing2..
last2 ternampak la sesuatu yg sgt cute..
kecik xberat sgt..
bukan x nk beli hadiah besar kat dia
tapi ats sebab2 tertentu n xnk susah kan diri membawanye
sebab cikyuzz akan kerumah nye 
so nk tau x pa cikyuzz beli utk dia..

 tadaaaa

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




ha ni la present nye...heheh
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
korang jangan wat muka cm ni plak  ye..
hehe




hahah..


mmg betul la cikyuzz beli hadiah bg kat dia mangkuk tingkat..
tapi x la mcm dlam gambar tu
xsempat nk snap pic..
nk tengok ke??

3 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

berguna ape mgkuk tgkat...best gi picnic...bw bekal tempat keje....hehe...

cb tunjuk mgkuk tgkat tu...hehe

anaztasias nora aira said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hehe mesti comel :)

CikYuzz said...

cik lijah N anaztasias: hehehe
ada gak ek nk tgk..nanti cikyuzz tunjuk..
kecik je pi picnic mkn sorang boleh la..hahah