Pages

Followers

Sunday, 22 May 2011

E-day prep:Baju Tunang

Assalammualaikum u ols.. :)
eh dah nk citer pasal baju tunang plak
padahal x tau pun nak pakai colour apa nanti..
hehe..xpe la..kita cari design dulu 
for me untuk baju tunang
xnak meriah2 sangat
just simple tapi sangat2 cantik..boleh x..hehe
dalam kepala ni skang cume terfikir nk buat baju kurung moden je
boleh kan..
but the kain..maybe kain kembang..apa nama ntah..hehe
tapi xnak la plain je kan..
nak tambah bead kat baju..
so nampak la cantik n berseri2 gitu.hahah..

jom kita melawat pakcik google yg sentiasa membantu..hehe
so hasil pertolongan pakcik..ni la hasil nye..

 suka sgt yang ni..mcm yang terlintas dalam kepala
nk cm ni..
 ni pn suka..simple je.
tambahan colour biru tu menambah seri..eceh..hehe

 suka gak..tapi kain nye tu..x meriah sgt ke..hehe

 this 1 pun suka..

this 1 pun ok gak..simple je..tambahn bead contra colour..sweet sgt

ni antara baju2 yang cikyuzz suka..
apa pendapat korang..



3 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

suke yg last......mcm yuz katala dgn beading kontra psti santek...

nolyndila said...

yang last tu cantek..simple n sweet je..
ai,salam kenal :)

CikYuzz said...

cik lijah: cantik kan..tp rasa nk design lebih kurang cam 1st pic cume beading je kene contra..baru naik seri..eceh..hehe

nolyndila:cikyuzz pun suka yg last tu coz beading dia contra colour..so nampak cantik kan..salam kenal juga..thank sudi ziarah blog cikyuzz yg x seberapa ni..